Bericht van onze vlag 1

its a wrap “Kijk. Ja, kijk maar goed. Hier lig ik dan. Afgedankt tussen het vuil dat iemand niet meer hebben wilde. Een trip naar landfill was kennelijk te veel gevraagd…Ach ergens maar goed ook want dan had ik daar gelegen. Tussen hondenlijken en rottend tuinafval. Nu lig ik half in de berm, half op straat. Dan kunnen ze nog over me heen rijden. Of nee, misschien dat iemand me ziet en opraapt. Dat zou wel heel mooi zijn. Alhoewel… ik weet het soms niet meer. Wat nou eigenlijk het beste zou zijn. Zo langzamerhand geloof ik er niet meer zo in. In die boodschap van mij. Begrijp me niet verkeerd. Ik weet waar ik voor sta. Ik weet wat ik beteken. Maar wat heb je daaraan wanneer je zo word afgedankt als ik. Ik ben verdomme het nationale symbool van dit land. Op straat tussen het vuil…. daar gooien ze me neer. Ik begin er genoeg van te krijgen. Ga mezelf opgeven als adoptievlag. Misschien is er een andere bevolking die me wel weet te waarderen.”

One comment on “Bericht van onze vlag

  1. Louise Aug 29,2015

    Nos ta dushi/sushi hende !

Leave a Reply