Sjoerd en Ko

Sjoerd Kuyper en Ko van Geemert onlangs op Landhuis Bloemhof.

Twee dichters op een eiland spraken over de liefde en de dood. De een doet liever gewoon zonder poeha, de ander kan het juist niet gek genoeg. Een scherpe observator en een gevoelskunstenaar kwamen van hun eiland op een eiland bij elkaar. Gedichten als harteliederen zonder muziek ontmoetten de woorden van verwarring die schuilen in het onderzoeken van de onbeantwoorde vraag. Heel even dansten deze dichters samen -in hun hoofd dan- en strooiden zij de woorden als confetti uit over het publiek. De schoonheid van de liefde hand in hand met de gruwelen van de dood. Twee tegengestelde polen werden geklonken aan elkaar. Het publiek geraakt, gewond en geroerd achterlatend. In contact met hun gevoel.

#Sjoerd Kuyper
#Ko van Geemert
#Curacao

Leave a Reply