Wintertuin Curaçao Festival 2020

Wintertuin Curaçao Festival is een inclusief, meertalig festival voor mensen van alle leeftijden. Het thema dit jaar: autonomie. De organisatie koos ditmaal voor een volledig digitale editie in het licht van de coronagerelateerde overheidsmaatregelen.

Wintertuin Curaçao Festival is een inclusief, meertalig festival voor mensen van alle leeftijden. Het festival vond plaats op 14 en 15 november. De organisatie koos ditmaal voor een volledig digitale editie in het licht van de coronagerelateerde overheidsmaatregelen.

De eerste editie van het Wintertuin Curaçao Festival was een enorm succes met meer dan 600 bezoekers in de nationale bibliotheek van Curacao. Dit jaar vond het festival plaats zonder publiek waardoor iedereen vanuit huis kon genieten van het evenement. Het thema van deze tweede editie is ‘autonomie’. Schrijvers, dichters, acteurs en musici zullen hun eigen interpretatie van het them geven in het Papiaments, Engels en Nederlands.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Wintertuin-Stickers-en-Labels.jpg

Deelnemers:
Crisèn Schorea, Germaine Jong Loy, Juan-Carlos Goilo, Elodie Heloise, Ralph Winedt, Philip Rademaker en Johnny Bonaire. En voor de muzikale omlijsting: Junior Tecla, Rasta Farley en Christopher Lopez en de huisband Fantastic Four.

Poster wintertuin curacao 2020